Toegangscontrole

Toegangscontrole poort of deur met vingerscan, badgelezer, codeklavier│ Integratie met inbraakbeveiliging en camerabewaking | Advies en installatie van betrouwbare systemen

Toegangscontrole advies & installatie

Wilt u de toegang tot bepaalde ruimtes in uw gebouw of op uw terrein beperken of controleren? Perfect! OTES Security is een gespecialiseerde totaalpartner voor elektronische toegangscontrole. Zo kan u perfect opvolgen wie welke ruimte betreedt op welk tijdstip. We investeren in de allernieuwste software met diverse beheersystemen, zoals een vingerscan, codeklavier, badgelezer, smartphone of ID-kaart. OTES Security zet zijn expertise graag in voor particulieren, bedrijven en openbare sectoren.  

>> Een project met meer dan 50 controlepunten en 85.000 evenementen per maand? OTES Security is ongelofelijk sterk in grote en complexe projecten. 

Waarvoor mag u OTES Security bellen? 

  • Toegangscontrole met badgesysteem, vingerscan, codeklavier, smartphone of ID-kaart 
  • Koppeling aan met uw domotica systeem
  • Stand alone systemen en complete beheer- en controlesystemen via laptop
  • Toegangscontrole zorgsector, parkings, banken, kantoren, openbare gebouwen, enz.
  • Projecten integreren met inbraakbeveiliging en camerabewaking
  • Toegangsbeheer complexe gebouwen met veel passage (openbare gebouwen, hotels…)

Toegangscontrolesysteem met een plus 

OTES Security is een meedenkende partner die een geïntegreerd toegangsplan uitwerkt op maat van uw gebouw of terrein. We houden niet van standaardoplossingen, maar selecteren een beheersoftware die volledig aansluit bij uw vragen en behoeftes. Onze technische experts installeren toegangscontrole met duurzame en gebruiksvriendelijke producten met een A+ label.  

>> Na de installatie geven onze beveiligingsadviseurs opleidingen aan uw personeel rond de werking van het toegangsbeheer: toekennen rechten, toevoegen nieuwe personen en veiligheidstips. Als mooie surplus beschikken we over een permanente service voor onderhoud en herstellingen. 


Een toegangscontrolesysteemkopen of installeren voor uw gebouw of terrein? 

Maak hier uw afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x