ABOUT OTES

Een vliegende & veilige start…

OTES Security werd in 2013 opgestart en groeide uit tot een positief realistisch bedrijf met expertise in elektronische beveiliging. De zaakvoerder bouwde met meer dan 15 jaar ervaring een stevige reputatie op in de beveiligingssector en was verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de beveiliging maar 6.000 kmo’s binnen de Benelux. 

Wij zijn expert in ons vak…

OTES Security is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectie. Met veel kennis van zaken doen we kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten in de ruime regio rond Brussel, Antwerpen, Mechelen, Leuven. Van advies tot installatie, wij overleggen steeds met alle betrokken partijen en werken een plan op maat uit. OTES Security installeert merkonafhankelijk, maar steeds duurzaam én volgens onze kwaliteitsnormen. 

Een blik naar de toekomst…

OTES Security investeert niet alleen in het bedrijf, maar ook in partnerships, klanten en nieuwe producten. Met een open vizier breiden beveiligingsspecialisten dagelijks hun skills- en competentiepallet uit om de beste service te kunnen garanderen. OTES Security neemt deel aan toonaangevende vergaderingen binnen de beveiligingssector waarin relevante thema’s, nieuwe projecten, trends en evoluties besproken worden. 

Een werkdag met OTES Security…

Betrokken │ Zaakvoerder is voor elk project het centrale aanspreekpunt.
Expertise │ Van eenvoudige installaties tot complexe gebouwen.
Service | OTES Security staat voor, achter en naast de klant.
Passie │ Beveiliging is onze tweede natuur.

Welkom veiligheid!


Een project of vraag voor OTES Security? 

Maak hier uw afspraak >>

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x